Tips Teknologi



Judul:PAMER BOJO - GuyonWaton (akustik)
Durasi:00:05:22
Dilihat:12,201,385x
Diterbitkan:06 Maret 2019
Sumber:Youtube
Suka Ini ?:

Lirik lagu PAMER BOJO - Guyon waton (Akustik)


✒ SUBSCRIBE for more video:
https://www.youtube.com/c/SYARIFSAPUTRA

GuyonWaton Official :
https://www.youtube.com/channel/UCxb2...

Didi Kempot Official:
https://www.youtube.com/channel/UCfv_...



Lirik Lagu Pamer Bojo-GuyonWaton

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

...........................................................
Lagu : Pamer Bojo - Didi Kempot
Cover : Guyon Waton
............................................................
Sorry lur bila ada salah kata dalam menulis lirik saya hanyalah manusia biasa ✌😊..
Terimakasih, maturnuwun, thank you sudah mampir jangan lupa LIKE, SUBSCRIBE, KOMENTAR, & Share agar banyak yang terhibur.

BAGIKAN KE TEMAN ANDA


this video can not be downloaded